~ pictures ~

Hämtade ut min glossybox innan idag, fick massa trevliga saker! 
I övrigt har jag inte gjort så mycket, städat & tvättat lite bara. Men imorgon blire full rulle! I alla fall på förmiddagen, ska vara hos frisören kl 9, sen blir det att köpa in det sista inför balen, är ju dock bara små grejer. En sjal & lite hårnålar, eventuellt något annat litet med, vi får se! 

Men i vilket fall! 
Här kommer bilderna som jag lovade! 
Blommorna från Madde 

Body mistarna 

Naglarna 

& mina fina fransar! 


Over and Out!

~ new in! ~

Fixade mina naglar i måndags, blev super nöjd!  Köpte även hem två body mists en coconut passion & en pure seduction, i 125ml för 50kr/st.  Båda luktar super gott! 
Sen igår, (på min födelsedag, grattis till mig!) blev det att jag fixade fransförlängning! Blev jättefint! Känner mig så fin nu, med både fina naglar & långa fransar! 
Fick en jättefin blomma av Madde i födelsedags present, riktigt gulligt av henne! 
Sen har det väl inte hänt så mycket mer, har ett hyfsat händelselöst liv! Även på min födelsedag! 
Idag blir det skolan & sen träffa Mella en rudan sen hem till Madde. Fick även ett litet medelande att min glossybox har kommit, så ska väl hämta ut den med. Sen måste jag hem & städa lite. Är ju dock långledig sen. Men hade varit skönt att ha det gjort, så man slipper tänka på det när man är ledig. 
 
Bilder på allt kommer senare, antingen ikväll, eller imorgon! 
 
 
Over and Out

~ everything goes so fast! ~

Denna veckan har flygit förbi! Käns som om det va måndag igår, men nej nu lider denna veckan mot sitt slut och jag har inte fått ett skvatt gjort. Känner mig ännu mera stressad. Har dock underbart stöd från mina lärare just nu. Dom pushar mig i rätt riktning. 

Men har iaf fått det mesta inbokat nu inför balen, ska fixa naglarna på måndag, fransarna på tisdag (min födelsedag! :D), och förhoppningsvis lyckas boka in tid för att färga håret på fredag. Sen är allt fixfärdigt! Vilket är superskönt! Trodde dock inte att allt skulle bli så dyrt som det är. Visst, visste att det skulle kosta mycket, men bal + student för min del har gått på mellan 5 000 & 6 000kr, vilket är väldigt mycket. Finns säkert folk som har betalat mycket mer inför sin bal & student. Men för mig känns det otroligt. Tänkte först att det är bara att plocka ihop saker så är det färdigt sen, men så har det absolut inte varit. Men jag är glad att det snart är över.

Tror dock att dagen innan balen & baldagen kommer bli hyffsat stressiga. Lördagen (balen är den 1/6, vilket är en söndag) så ska jag hinna förbereda allt, ha lite hemma spa, fira min födelsedag med släkten, Daniel (min awesome baldejt) ska komma samma dag, sen ska vi åka hem till Madde, förbereda där & komma i säng i vettig tid.
För det lär bli upp supertidigt! Eftersom jag ska hinna sminka & fixa håret på oss båda, sen ska vi även hinna inom mörrum för att Anna (mamma nr 2) ska fotografera oss innan vi ska till balen, som börjar 15:30. & det är en bit till fjälkinge, så vi lär väl köra så vi är i mörrum vid två tiden, så då borde vi hinna ta några bilder. Lär självklart lägga upp dem här på bloggen!
men men,  
 
Over and Out!

~ 12, 17 and 28 days left ~

Ja, då var det 12 dagar kvar till min födelsedag, 17 till balen & 28 till studenten. Riktigt skrämmande.. 
Har det mesta fixat till studenten & balen faktiskt, är bara lite som ska fixas. Min student klänning, som jag beställt från H&M i sista minuten, kommer i början på nästa vecka, den är väldigt simpel så hade velat pimpa den lite. Men vet inte hur. Sen skorna till balen köpte jag idag, men provade dem med strumpor på, så självklart var dem för stora när jag kom hem & provade dem så var dom liite för stora. Så får byta dem imorgon efter skolan. 
Allt annat är fixat, vilket är skönt som attan! Eller, ah, har ju lite annat som ska fixas med. Färga håret, fixa naglarna & göra fransförlängningen. Men det har jag bokat tid för, så allt är nästan fixat! 
Har även löst mitt lilla problem med balsminkning, gått & funderat i veckor på hur jag ska sminka mig. Sen idag så kollade jag runt lite på bilder & tutorials & hittade en jättefin sminkning anpassade för turkosa(teal) färgade klänningar. Visst, den är rätt så färgglad den med, men det är ljusa toner som passar perfekt! Lila, silver & brons/orange färgad. Låter kanske som en konstig blandning, men det lär funka riktigt bra. & ett plus är att tjejen som hade gjort sminkningen, hon hade rött överhår & svart underhår. Just like me! (lägger in en länk till videon lite längre ner.) Men i vilket fall, fast att det mesta är fixat, så är jag superstressad över allt annat. Vilket är så otroligt jobbigt. Har så mycket att göra, men har ingen fokus alls. Vilket gör mig ännu mer stressad. För har inte alls mycket tid kvar tills allt ska vara färdigt. Så hoppas att jag klarar detta. Annars får jag gå om 3an, & det är inte alls lockande. Inte när jag vet att jag kan allt som ska göras, men inte klarar av att sätta mig ner & göra det. 
Usch & fy! Men nu ska vi tänka positivt!.... Har väldigt svårt att hitta något positivt i detta just nu. Jag slutar skolan & blir arbetslös... Sååå kul! Usch, känner mig så negativ. Men jag är ingen negativ person i vanliga fall. Eller, beror väl på vilken sits jag är i. Brukar alltid säga, " det löser sig!", men känns inte som så nu.
Här är länken till videon: https://www.youtube.com/watch?v=aOetyHRyRMc
 
Jag kommer klara detta! 
Over and Out!

~ dresslink haul ~

 
Blir ingen video denna gången, hann inte med att göra en vlogg. Plus att presenterna jag hade köpt skulle till rätt personer med. Men jag tänkte att jag lägger in bilder & länk på det jag klickade hem så kan ni ju hitta det ändå! 
Den vita väskan var inte lika vit som på bilden utan mer cremé färgad, blev ändå väldigt nöjd med köpet allt var i jättebra kvallite. I övrigt har det faktiskt inte hänt så mycket sen sist jag bloggade, allt knallar på som vanligt. 
 Over and out! 

 
 
 
 

~ e.l.f haul/unboxing glossybox/new in! ~


~ life update 2.0 ~

har inte bloggat på ett tag, dumma mig! Har väl inte hänt så överdrivet mycket, kan också vara därför jag inte har bloggat.Gjorde dock en haul i torsdags(?) men den vill inte laddas upp.  Men så fort den är uppladdad, så kommer den hamna här på bloggen! 
Har ju dock beställt studentklänning och väska till balen, så är inte mycket kvar nu. 

Allt närmar sig med storm steg, snart fyller jag år, sen äre bal och sen tar man studenten. Vad f*n ska man göra sen då? Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på, vet ju vad jag vill göra. Jag hade en sån annorlunda syn på hur mitt liv skulle vara nu.  Jag skulle ha ett jobb, bo i egen lägenhet. Vara så självständig, men nej, här ligger jag i min säng, kvar i mammas lägenhet. 
Känner mig så hopplös... 
Men men, hoppas det löser sig snart, för även om jag älskar min mamma, så både behöver och vill jag ha ett eget hem. 
Oh well! 
ska ut och gå nu snart med mella, så....