~ a drop in the ocean ~

Jaha, då va baldejten fixad! Ska man bara få för sig att måtta & beställa klänningen! 
Den är sååå fin & såå mig! I love it! 
Just nu sitter jag hos Mella & socialiserar mig.. får även smått deprimerande bilder på snap. Stackars dessa desperata små pojkar! Finns ju internetporr av en anledning!
Nästan bud på att ta en prtsc & lägga upp på fb, men så elak ska jag nog inte vara... eller...? 
Jaha, snart helg med, är så sjukt sugen på att dra ut! & vill ha med mig alla mina vänner, men vissa har ju inte fått tummen ur arslet att fixa ID-kort, trots att det är snart fyra månader sen människan fyllde arton! 
Jävla unge! Du suger åsna, men älskar dig ändå! 
Hmmmh* jaaa, finns väl inte så mycket mer att uppdatera om, har inte hänt allt för mycket i mitt lilla liv.
Det knallar på lite som vanligt med andra ord! 
 
Over and Out 
peace! 

~ lillasyster ~

Nellie Johansson! 
Du har alltid varit en del av min uppväxt, alltid känts som mer än en vän. Vi har alltid kul ihop & kan prata om allt! 
Vi tappade kontakten ett tag, men jag är så glad att vi hittade tillbaka! 
 

Never by blood, 
But always by heart!

~ Du ~

Jag är inte den som begär mycket, har aldrig gjort. Ändå känns det som det jag vill är omöjligt.
Jag vill hitta lycka & kärlek, vill ha någon som håller om mig & säger att allt kommer bli bra, att det snart blir lättare. Någon som kan vara min, någon jag kan dela allt med. 
För jag har inte haft den lyckan, har han inte varit otrogen så har han varit våldsam eller ljugit om annat. & jag förtjänar så mycket bättre. Det vet jag om. Ändå söker jag mig till människor som sårar mig, för det är vad jag är van vid. Vafan, jag vet ju inte ens hur det är att ha en "normal" relation. För jag har aldrig haft det. & nu när jag har hittat en som vill visa mig att det finns bra killar, som jag kan lita på. Är jag så fruktansvärt rädd, jag vill bara få honom att försvinna, att han ska såra mig så jag slipper oroa mig för att han ska såra mig senare. Vill berätta för honom att jag känner som jag gör, för han vet redan allt annat. Men är så rädd att han ska lämna mig för det, för jag vet att han inte vill att jag ska känna som jag gör. 
Så mycket dubbelmoral, låter inte logiskt någon stans. Men det är så här jag känner just nu. vilket är ännu mer skrämmande, för jag vill inte tabba mig & göra så att han försvinner, samtidigt som jag vill slippa allt med känslor. 
Är så fruktansvärt kluven. Att en kille kan göra ens normala tankebana till kaos, hade helt glömt att kaos ändå kunde kännas så bra.
 
ÅH! vad fan ska jag göra? jag vet vad jag vill, men inte hur...
Så mycket tankar, så mycket kaos, så mycket känslor, så mycket lycka.... 
 
Over and Out
my love!

~ Om du bara visste ~

Jaha, då va man där igen. Samma sak all over. 
Började snacka 
Fick känslor 
Blev sårad
Min vanliga rutin när det kommer till känslor. Så ärligt talat, va fan är det för fel på mig? Varför lyckas jag alltid hitta duchebags ? 
Men men, nu är det nya tag som gäller, kanske ska ta mig ett pojk fritt år? 

Over and Out!

~ I'm no good ~

Skulle ju ätit på Siam Garden med både Emma & Nellie, men lilla Emma hade fått världens förkylning. Så hon fick stanna hemma. Men i alla fall, efter matkoma så blev det ut på stan & spendera pengar. Jag hittade lite allt möjligt smått & gott! & efter ett par timmar på stan blev det att fixa Mellas naglar lite, har tyvärr ingen bild på det men jag blev riktigt nöjd! 
 
 
 
Hittade även lite kul som jag har beställt från H&M. Igen.. Så har varit en bra dag! ;D
Over and Out babies!
 
 

~ 2014 ~

Jaha, då var det ett nytt år, med nya framgångar men även motgångar. 
Trots lite negativa tankar så hade jag riktigt kul igår, men kunde ju gått bättre. Men men shit happends! 
2013, hade med sig många saker, mycket av det har fått mig att växa som männsika. Jag har under året fått nya vänner, blivit kär, fått hjärtat krossat, mått dåligt, för att sedan må mycket bättre. 
Hade velat avsluta detta året tillsammans med en person som på kort tid börjat betyda väldigt mycket för mig. Men så blev det inte, vilket jag tycker är riktigt synd. 
 men nu ska jag fixa till mig lite för ska in till stan! så 
Over and Out