~ Update 2.0 ~

Har inte uppdaterat på länge, shame on me! Men är ute på praktik & har väl inte hänt så överdrivet mycket den senaste tiden, har väl mest varit små grejer. 

Har i alla fall fått veta något väldigt ironiskt, mitt ex. Hon erkände nu som först att hon va otrogen mot mig, men fick även veta att tjejen hon va otrogen med (som då blev hennes flickvän). Va otrogen mot henne. 
Karma is a bitch! 
Självklart kommer mitt ex nu & skriver att hon saknar mig & massa. 

Va på lokalspelning på effekt igår, såg Charlie & Fredrik tsm med Mella. Sen drog vi till lochen, träffade på massa trevligt folk! 

Men men i vilket fall! 
Har köpt en klänning till nyår & nytt smink, för jag hade sån otur att allt smink tog slut nästan samtidigt. 

Foundation: 140kr (MaxFactor)
Mascara: 140kr (Isadora)
Puder: 100kr (Isadora)
Lipgloss: 10kr (H&M)


Klänningen är från H&M & kostar 299kr

Sista veckan på praktiken nästa vecka, har bokat in mig på klippning & färgning sen har jag även bokat in en tid för nagelförlängning på Tattoo & Beauty. 

Men nu ska jag ta & lägga mig i ett skumbad


Over and out my pretty ones!~ soooova ~

Kom hem för en liten stund sen, varit iväg hela dagen, först praktiken, sen hjälpa mormor med mobilen & sen umgås med Michelle en bra stund. Är så skönt att mella & jag har fått en bra relation igen! Har saknat det. 
Men i vilket fall, ville egentligen tillegna setta lilla inlägget till en speciell kille, but don't really know how. Har ingen charmig bild på honom eller så heller, men är tacksam för att han läser min lilla blogg! 
Men men nu ska jag försöka sova! 

Puss! 

~ badly broken ~

Har jag någon typ av utstrålning som säger att jag vill bli sårad? 
För jag har samma jävla otur varje gång, & jag börjar bli trött på det! Jag förtjänar ett bra förhållande med en bra kille. 
Men karma håller tydligen inte med. 
Trodde jag hittat en bra kille. En som man kan inleda en hälsosam relation med. Inte nödvändigtvis ett kärleks förhållande. Men som vänner i alla fall. Börjar fundera på om det är något allvarligt fel på mig eller om jag bara dras till rötägg. 
Visst har inte varit singel så länge, det har jag inte. Men jag har kommit sjukt långt sen då, jag försöker inte leta upp destruktiva relationer längre. Vilket är ett stort steg för mig. Jag har accepterat mina brister & arbetat med dom. 
Jag har blivit bättre! 
Men jag kan bli en ännu bättre version av mig själv, det vet jag! 
Det är jag fullt kapabel till, så länge jag tror på mig själv, & skulle jag någon gång tvivla. Så har jag mina vänner som pushar mig rätt. Något jag uppskattar enormt! 


You know,
I'm not alright,
this is where I draw the line!
I tried to run, I tried to hide.
But I'm so badly broken!


Over and out My darlings ! ~praktik~

Andra dagen på praktiken idag. Trivs som fisken i vattnet ! Alla är jättesnälla & trevliga. Sen är det mitt tempo där med, så skönt. Att "jobba" från 10-18 trodde jag skulle vara jobbigt. Men tiden bara flyger fram. Helt plötsligt ska man gå hem. & det verkar som om dom trivs lika bra med mig som jag gör med dom. Så dessa fyra veckorna kommer nog gå jättebra! 

Har i övrigt inte hänt så mycket, väntar på ett litet paket från H&M som ska komma i veckan med. ;) men men 

Over and out my little darlings! 

~ Sappy Sunday! ~

Har kollat Pretty Little Liars hela dagen idag, har kommit till säsong tre nu. synd bara att det är säsongsuppehåll fram tills januari. Har kollat upp gymmet som Nellie är på, men dom hade fullt nu, så funderar på att gymma på Väggabadet tills de har ledigt på CityGym. Hoppas bara det är snart.. Har börjat kolla upp tips på vad man kan göra mer än att gymma för att gå ner i vikt. Hittat färdiga träningsscheman, men tror nog det är lättast att skapa ett eget. Sen kollar jag även upp vad som är bäst i kostform, men det verkar vara mest rekomenderingar med kött, & för mig som är vegitarian. Så passar inte det inte riktigt mig. Har hittat tips om att man kan äta keso, kesella/kvarg. Men man kan ju inte leva på det hela tiden. Om det är någon av Er som har bra tips så bring them on! Är i behov av så mycket tips & råd jag kan få! Vill verkligen gå ner i vikt, & vill verkligen lyckas! Vill helst vara smal & snygg till balen & studenten. Vilket är om ca 6/7 månader, så måste skynda mig. Minimum vikt är ju runt 70/75kg, men det är en bra bit tills det. & vill inte driva mig själv till ätstörningar igen för att kunna nå mitt mål, har varit så dum innan, & vill verkligen inte hamna där igen! No way in hell! Det är så inte värt det. Men har man en gång varit där, så är det lätt att man trillar dit igen, tyvärr. 
Time to strart the change ! 
 
 

Over and out my darlings ! 

Some days are good, this isn't one of those day!

I princip hela min dag har varit allmänt jobbig. Låg & försökte sova i säkert fyra timmar igår, var så sjukt trött men sova was not an option! Vilket gjorde att jag inte alls ville upp i morse, ville bara ligga kvar & kolla pretty little liars. Men fick asa mig upp & gå till skolan ändå. Så redan från start var min dag blä. Sen har jag mött på ett x antal motgångar under skoldagen, sen när man slutar så är folk sura på en & man fattar inte varför. Vill bara hem & lägga mig i sängen med en Ben&Jerrys & tycka synd om mig själv!
Nejfan! Så patetisk ska jag inte vara!
Men men, ska bli skönt att få komma hem sen! Skola & Tankar !

Första skoldagen efter lovet idag, kändes helt okej. Hade bara engelska på schemat, "show and tell" & hade herr Nalle med mig. Var sugen på att ta en av mina råttor med mig. Men hade nog inte varit så smart, finns säkert folk med fobi & allergi. Så tyvärr fick dom stanna hemma! 

Sen har jag även planer på att börja träna! Bli av med lite vikt & få bättre kondition. Vilket inte hade varit helt fel. Det ända som jag har lite ångest/oro över är mina bröst, låter säkert jättekonstigt. Men jag har små bröst som det är & bröst består av fett = mindre fett, mindre bröst. 
Men samtidigt, om jag går ner i vikt & blir smalare. Så kanske det inte ser så dumt ut? 
Men tanken på att lägga pengar på nya bh-ar & inte kunna använda den fina nit bh-n som jag fått hem svider lite faktiskt. Men det lär väl bli värt det. Jag får ju trots allt se det från den ljusa sidan, kommer kunna köpa vilka kläder som, bli mer bekväm i min kropp på sommaren! Äh, det är nog inte så farligt trots allt. Jag lär ju tjäna på det! 
Och jag lär ju ha världens bästa gympolare. Någon som har samma mål som jag! Min "lillasyster" Nellie! Tror vi kommer peppa varandra rätt bra. 

Så snart kommer jag bli en tränings bloggare som alla andra ! ;) 
Haha, nejdå! Kommer fortsätta skriva om min tråkiga vardag! Men kommer säkert skriva lite om min träning och hur det går. Kommer bli kul att se skillnaden, för jag har inte så svårt för att gå ner i vikt. Inte för att gå upp i vikt heller för den delen! 
Men hoppas på o gå ner ca 5kg första månaden! Vilket kanske verkar som ett lågt mål, men klarar jag det, så vet jag att jag kommer klara min mål vikt som är mellan 70-75kg, låter kanske mycket, men för någon som väger runt 90kg så känns det ändå rätt lagom for now. Det är trots allt en viktskillnad på 20/15kg. Men när jag nått det målet, så sätter jag upp ett nytt mål, tills jag räknas som normalviktig för min längd, och det är mellan 50-65kg. Så mitt slut mål är ju egentligen att väga typ hälften så mycket som jag väger nu. 


Men jag kommer klara det! 
 Over and out my lovers! 

~ Halloween 2013 ~

Hade super kul igår, trots the fucked up part. Men det är bara att glömma! Shit happends! 
Any way, festen började hos Madde med alkohol & gott folk. Spelade något spel, drack & lyssnade på musik. Dock var det bara jag som dansade, men det var kul ändå! 
Here's some pics ! 

Over and out ! 

Thank god it's friday!

Hade en helt awesome dag igår, hade en jättetrevlig dag på stan med Nellie, köpte en parfym från New Yorker för 99kr, har gått & suktat efter den sen den kom ut! Värmeskydd från got2b för 35 kr, en stor burk (?) med badskum för 35kr & deo för 30kr. Känns som helt okej priser faktiskt! 
Sen var det hem till Madde & fläta i dreadsen, lite nack + rump ont & tre timmar senare var vi klara, & hungriga så då drog vi ner till pizzerian & beställde en varsin kycklingrulle med vitlökssås. Yummy! 
Idag har jag slappat största delen av dagen, sen i eftermiddags så hjälpte jag Mella med blekning av hennes hår. 
Nu ikväll har jag uppdaterat mig med senaste avsnitten av vampire diaries & awkward!  Längtar tills nästa vecka när de nya kommer! 
Sen i morgon så blir det fiesta med massa härligt folk! I can't wait ! 

 Mina fina inköp ! 

Jag i mina fina dreads! Aj löööw ijt! 


Over and out ! <3