~ when nothing goes right, go left ~

Jaha...
Vad ska man göra i helgen då? 
Utöver att fira Leo på lördagen, men är sugen på & göra något på fredagskvällen. Men frågan är vad! Har inga pengar till att dra ut eller ork till att åka iväg... Så det suger ju lite sådär!
Är i desperat behov av nytt folk, som det sociala odjur jag är. 

Åååh! Vill ha sommar & värme! 
Vad skönt det ska bli! Kommer bosätta mig på stranden i år. Ska skaffa tält & grejer! Haha nämen hade varit lite mysigt. Om jag hade haft hundra liter myggspray...! 

Men har bestämt med några vänner att vi ska tälta & grilla vid stranden en mysig sommarkväll. Så man har ju lite att längta efter! 


Over and Out!life is what you make it!

Har egentligen inget att blogga om, men fick ett enormt blogg begär! Så lär nog handla om allt & inget. 


Börjar få lite ångest över min lägenhet nu, massa inredning som fattas för att det ska bli så som jag vill ha det. Tavlor, hyllor, lite nya möbler, massa grejer.... & inga pengar....
Funderar på att sätta ihop en liten lista & ge till familjen, fyller ju trots allt 20 i år! Haha! 

Just det ja, jag fyller 20... Shit, fan vad tiden verkligen har flugit fram! Känns som det var i somras som man slutat nian och skulle börja gymnasiet. Livet är bra skrämmande ibland.
Har i alla fall lite små planer inför min födelsedag, så jag hoppas att det går som jag vill. Helgen efter jag fyllt år, ska Michelle vara värdinna för ett trevligt litet sexparty! (dvs sexleksaker & dylikt!) Så då blir det en lägenhet full med tjejer, vin & sexsnack! Kommer bli så kul! 
Sen har även jag & Michelle lite planer på att ta polenfärjan och fira ordentligt. Men det vet jag inte riktigt när det blir. Men kul kommer det bli, det är en sak som är säker!  

& på tal om födelsedagar! Så fyller ju Michelles lilla parvel Leo 1år nu den 15 februari. Så då är han ingen liten bebis längre!
 Kommer bli två stora kalas för honom, ett för familj & släkt sen ett för vänner. Massa presenter, kakor, & självklart hinkavis med kaffe! 


Tror faktiskt att det var allt jag hade & skriva om!
Over and Out!