~ Soon it'll all be over ~

Jaha, snart så är detta året också över. Mycket som har hänt, både bra & dåligt. Men tror inte det kommer bli "Åh, kommer du ihåg -13, fyfan va kul/hemskt det va!" Men man har ju minnen som löper över hela året.

Har hängt med Nellie nästan hela dagen, sen vid två kom Emma hit. Saknat henne något så fruktansvärt mycket! Va så sjukt skönt att träffa henne igen, har varit lite tomt utan hennes skratt & sjuka sinne. Men ska träffa henne igen på torsdag, då ska vi tre till Siam Garden & äta lunch buffé. Ska blir riktigt mysigt! 
Var även och hämtade ut min datorväska idag, även om det stod att den passade till 15,6" laptops, så var den liite för liten för min dator. Så får skicka tillbaka det.. tyvärr. Men men sånt händer.

Va inne på H&M's hemsida nu ikväll med, & hittade lite fint som blev beställt. Nu när det ändå är rea så får man ju passa på lite. *wink wink* 



Over and Out ppl !

~ Me myself and I ~

Har varit väldigt duktig idag, städat, tvättat & varit allmänt produktiv! 
Så nu ska jag ta mig ett långt, varmt bad. Sen ska Nellie komma hit en stund, har ungåtts med henne rätt mycket nu senaste tiden. Men vi har sjukt kul ihop! 
Sen får jag se om R hör av sig... Han skulle ju komma hit idag. Men inte hört av honom sen igår em. Så får se vad som händer. 
Men men; 
Over and Out! 

~ New in ~

 
Har äntligen fått hem min nya dator! OH YEAH! Är så fruktansvärt glad över att jag äntligen fått en riktig dator som funkar som  den ska! eller ja, fått & fått, snarare köpt. 
 Men i vilket fall, dagen i korta drag; Nellie kom hit vid halv tolv tiden, sen drog vi in till stan för att jag skulle hämta datorn & sen skulle vi äta thai thai, efter det blev det en kort runda på stan. Blev dock inte allt för mycket inhandlat då det va fööör mycket folk. Men fick i alla fall med mig en tavla, bodyscrub, lipliner & en mumsig ögonskugga! Så är ändå rätt nöjd med dagens inköp. 
Och haft en riktigt rolig dag/kväll med Nellie, så kan nog inte bli mycket bättre!
 
 
Men men, kommer nog fler bilder på datorn imon, 
Over and Out lovebirds

~ förälskad ~

Jag tror jag har en "crush", han verkar tycka om mig med. Ändå gråter jag. Jag är så rädd för att bli kär. Jag vill kunna vara lycklig. Men jag är så rädd för att bli sårad. Vet att jag kommer bli sårad säkert 100 gånger till. Men jag klarar inte av det just nu.
Hatar att känna såhär. Det är så fruktansvärt jobbigt. 


Do you even know? 

~ Ovänner? ~

Bråkade med mella för någon dag sedan.. Tänkt rätt mycket på det, försökt se vad jag gjorde fel & vad jag gjorde för att hon skulle få ett sådant psykbryt rent ut sagt. Insett att jag kunde gjort vissa saker annorlunda, men det jag gjorde gav ändå inte henne någon rätt att säga eller göra det hon gjorde. 
Självklart är jag ledsen över att det blev såhär. Men samtidigt accepterar jag inte att hon gör så längre. Inte första gången som hon beter sig illa, hon har bett mig att dra åt helvete, & ändå har jag gått tillbaka att va hennes vän. 
Det börjar göra ont att få skit så, tror dock inte hon förstår det. 
Visst är väl inte världens bästa vän heller. Men alla har vi våra fel..
Jag är inte perfekt & det vet jag mycket väl! 


Over and Out 

~ Snart jul ? ~

 
Tre dagar kvar till julafton, men känns verkligen inte som det. Sure, det är kallt & massa ljusstakar. Men ingen snö, knappt någon julmusik någon stans. I vanliga fall brukar man ju vara trött på julmusiken vid denna tiden. Men inte i år. Vad har hänt liksom? Men ska bli skönt med lov ändå.. Har planer på att träffa nytt folk & skaffa nya vänner. 
 
I övrigt så har jag hittat mina julklappar för i år,(så nu får man ändra om önskelistan!) en som jag ska köpa till mig själv & sen de som mami ska köpa till mig! En ny dator & ny tv ska det bli. Med tanke på att den datorn jag har nu är helt körd, plus att den ska tillbaka till skolan när jag ska ta studenten så känns det lite som en bra idé med ny dator. Tvn jag har funkar lite när den själv vill, plus att tv-bänken ger upp när som pga vikten, så känns det lite osäker att ha det så med två kisar som springer runt. Men i vilket fall, när jag fått hem det, så är det bara HDMI-kabel, nya hörlurar, ny säng & nytt tv-bord! Sen är jag nöjd! Låter säker som om jag är helt "ha galen" & bortskämd, men sängen jag har är för det första typ 20 år gammal & sen är den sönder. Tv-bordet är säkert 10 år & inte speciellt hållbart. HDMI-kabel är jag fullt kapabel att köpa själv, hörlurar med. Men det andra kan jag behöva lite hjälp med. 
Bilder på daton & tvn;
 

any way;
 
 
Over and Out party ppl!

 
 

~ sleepover ~

Spenderade hela dagen hos mella, sen as I said igår så sov jag över. Blev att vi kollade serie & färgade hennes hår, satt med ansiktsmask & lite sånt mys. Plus att jag fick leka duktig & skruva ihop hennes säng, vi hade dock ingen skiftnyckel som passade till hundra. Men den håller ihop i alla fall! 
Så va en rolig & trevlig kväll/natt! 
Blev även bestämt att jag ska sova här i natt med. Så får se vad som händer ikväll! 

Here's some pics from last night^^ 






Over and out lovebirds!

~ lite sådär mitt i veckan ~

Jaha, då var det torsdag.. & slutar om mindre än en timme, sen ska jag träffa en polare en liten stund, men vad fan ska man göra sen? Visst att jag ska träffa Nellie, men det är ju när hon har slutat. & när det är har jag inte en aning om... 
Visstfan! jag är ju ledig imorgon! Riktigt nice. Ska ha en liten tjejkväll med Mella då, som inkluderar; hårfärgande, klippande, & allmänt tahandomsigsjälvande! Super mys! Ska se om jag lyckas komma ihåg att knäppa några bilder!
På lördag blir det eventuellt, party. But nothing is written in stone.. så vi får se hur det blir med den saken.

I övrigt va jag ju iväg i måndags & fixade naglarna. Blev väldigt nöjd, faktiskt precis som jag ville ha dom!
(*"dumma mig som inte har lagt upp bild på varken det eller min nya frilla!"*(bild på frillan kommer sen :*)) 
 
Over and Out love! 

~ Cleaning day ~

Haft en helt okej helg, chill fredag då det var sista dagen på praktiken. Sen igår så va jag en runda på stan med mella, köpte en ny halsduk som är helt underbar(!) & en "cup bra" som jag ska ha på nyår. Har ju en backless klänning som jag ska använda. & sen köpte jag ett par helmysiga mjukisbyxor på bikbok! Dock kommer jag få gå tillbaka med dom för det var ett inte lika helmysigt hål på dom. Vilket suger. Men men sånt händer! 
Idag ska jag städa lite sen skulle mella & nellie komma någon gång under dagen med. Nellie skulle vara mitt städsällskap, men får se när hon kommer. & mella ville ha hjälp med klippning & färgning. Så hon kommer nog inte allt för sent. 

Uschja, kolla klart på Disney dags äta frukost & sen börja på med städningen låter som en bra idé! 

Over and out sweethearts! 

~snö~

Jaha, sista dagen på praktiken & snön har kommit. Så nu är det halt i hela Karlshamn! Wiie skridskor! Eller inte.. 
Blev varken att jag klippte mig eller fixade naglarna igår. Men håret fick jag färgat, & klippningen blev gjord idag. Sen ska naglarna fixas på måndag! 
Känns lite sorgligt att praktiken är slut, men samtidigt skönt att få börja skolan & tillbaka till rutinerna. 
Sen som tack för allt fick jag en hårolja, ett vax, silvershampoo & en paste. Plus då klippningen & färgningen. Vilket jag är jättetacksam för! 
Som tack för att jag fick vara där fick dom en liten blomdekoration & choklad. 
Men men, nu ska jag socialisera mig med mella! 
Over and out haters & lovers! 

~ första dagen på sista veckan ~

Som jag skrev är detta första dagen på sista veckan på min praktik! Är rätt sorligt faktiskt, trivs så sjukt bra där. Alla är så snälla & trevliga. Men samtidigt längtar jag lite till skolan, komma hem tidigt & kunna göra något efter man har slutat mer än på helgerna. 
Längtar tills torsdag dock, ska både klippa mig, färga håret & fixa naglarna ju! Kommer bli så fin! 
Tycket att det ska bli julafton & nyår typ snart! Men vill inte spendera nyår själv, förra året så va jag ju med en massa vänner & visst det var väl kul. Men blev sånt kaos mot tolv slaget, så allt blev fucked up. Vill absolut inte ha det så i år, vill spendera det med både vänner, men också någon speciell. Har aldrig riktigt haft den där klassiska nyårskyssen. Någon speciell att fira in det nya året med, det hade varit kul. Men men, vem vet hur det blir? 
I övrigt så finns det väl inte jättemycket att skriva om egentligen, tyvärr. 
Hmmh* Jaha, vad ska jag nu skriva om då... 
Kanske dags att börja med städandet, hade behövts! 
 
Over and Out!