haai <3

mår lite bättre idag, armen gör ont som fan. men jag ångrar inget. bara morsan inte ser ngt så är allt bra.
ska upp till stallet sen, vill inte, orkar inte, måste.
skola imon, måste prata med Helena. ska prata med hampus också, och kanske michelle om hon kmr-.-
hoppas armen får läka nu... vill inte ha massa blodiga ärr när jag ska ha festen. vill inte att dom ska veta. spec inte nellie, om hon kommer. hon skulle inte klara det. inte ens min mormor gjorde det. hon tror att det är michelles fel. det är fan inte michelles fel! hon är en av de få som hjälpt mig. men de fattar ju inte min mormor...
men men, jag klarar mig nog
'*-☆I gotta keep fighting☆-*'


over and out // feliciaa johansson♥
feliciaa johansson♥ [̲̅‹̲̅3̲̅] ;*

förlåt

nu ger jag upp! jag orkar inte le och lotsas att allt är bra. jag orkar inte!


inget vet något. ingen förstår.  ingen fattar hur jävla mycket skit jag fått ta. och när jag försöker förklara, så lyssnar ni inte. varför frågar ni då vad som är fel när ni inte lyssnar!? för jag orkar inte riva upp gamla sår. jag vill inte riva murarna som tagit år att bygga upp. men ändå tvingas jag till det. ändå så tvingar ni mig att berätta. ni säger att ni förstår om jag inte vill prata om det, men ändå så tvingar ni mig att göra det.
nu ger jag upp, nu ska jag inte försöka mer.</3


haaei <3

jag vill skriva en massa men vet fan inte vad som jag ska sriva.

sista dagen på praon 8( vilket suger! sista gången 9orna hade sin ÖverBraiga musikal, vilket också suger 8(!
ajaah nu över till lite braiga saker: det är HELG! :DD
det är bara 2veckor kvar tills min fiesta :D
hmmh va kan man mer skriva*-)

(hunörsvängning)

jag är både trött och lite ledsen:/ jag antar att de som säger att man bara kan lita på sig själv, har rätt. jag blir bara sviken hela tiden. och nu mitt i allt. jag hatar när folk tycker synd om mig, tittar på mig med den där blicken, du vet den där man får när det hänt något eller när folk får veta något om en som kanske inte är så trevligt :
jag hatar det.  jag orkar inte mer sånt.  just nu vill jag bara skita i alla och vad alla sagt om mitt beroende.  min "hemlighet". min mormor idiotförklarade mig när hon fick veta. de i skolan "tyckte synd om mig".  
just nu vill jag ta en cigg o supa mig full! jag vill förlora all kontroll. bara släppa taget om verkligheten och låta fantasin skena iväg. bara drömma mig bort till en plats där allt är "bra" om det nu någonsin kan vara riktigt "bra"... jag sitter inte och tycker synd om mig själv nu om du tror det. jag sitter inte och bara oh va synd det är om mig  buhu 8'(. vafan alla mår skit någon gång, alla har det skit någon gång. inget är perfekt.  alla har vi våra brister. jag vill bara skriva av mig lite. och sen om det låter som om jag är självmords benägen elr något så ber jag om ursäkt..


alla tycker typ synd om mig för att jag växt upp utan pappa och inte träffat han på snart 11 år. jag tycker mer synd om dem som tvingas bo varrannan vecka. tänk att tvingas va hos mamma ena veckan, sen helt hoff poff så ska man till pappa.
visst hade det varit kul att veta vem min pappa är och så men man vänjer sig. enligt mig, så har jag ingen pappa. spelar ingen roll vad folk säger. att " alla har en pappa " men isf är min död. för jag är som död för honom då är  han som död för mig. nej nu orkar jag inte skriva mer. får se om jag skriver ngt imon ;P


ajaah seeas <3

haai <3

veet, jag har inte skrivit på typ as länge. men varit massa annat ivägen :/

kort sammanfattning av dagarna:

va ju hos nicke, de  va faxzi kul. saknat honom somfan!<33
fick massa grejs massa smycken, parfym+deo, hårspray, face scrubb, smink borttagning o lite sånt najs. när man va där ;D
sen så var de rätt lugnt när man väl va hemma :P

valborg blev inte alls vad som vart bestämt, bli väldigt besviken på mells men ajaah:P
det blev ändå 1000 gånger bättre! träffade folk som man inte träffat på hur länge som helst!!

så kort fattat valborg innehöll : bra musik, älskat folk, och ciggXD


ajaah hade bäst <3