~ everything goes so fast! ~

Denna veckan har flygit förbi! Käns som om det va måndag igår, men nej nu lider denna veckan mot sitt slut och jag har inte fått ett skvatt gjort. Känner mig ännu mera stressad. Har dock underbart stöd från mina lärare just nu. Dom pushar mig i rätt riktning. 

Men har iaf fått det mesta inbokat nu inför balen, ska fixa naglarna på måndag, fransarna på tisdag (min födelsedag! :D), och förhoppningsvis lyckas boka in tid för att färga håret på fredag. Sen är allt fixfärdigt! Vilket är superskönt! Trodde dock inte att allt skulle bli så dyrt som det är. Visst, visste att det skulle kosta mycket, men bal + student för min del har gått på mellan 5 000 & 6 000kr, vilket är väldigt mycket. Finns säkert folk som har betalat mycket mer inför sin bal & student. Men för mig känns det otroligt. Tänkte först att det är bara att plocka ihop saker så är det färdigt sen, men så har det absolut inte varit. Men jag är glad att det snart är över.

Tror dock att dagen innan balen & baldagen kommer bli hyffsat stressiga. Lördagen (balen är den 1/6, vilket är en söndag) så ska jag hinna förbereda allt, ha lite hemma spa, fira min födelsedag med släkten, Daniel (min awesome baldejt) ska komma samma dag, sen ska vi åka hem till Madde, förbereda där & komma i säng i vettig tid.
För det lär bli upp supertidigt! Eftersom jag ska hinna sminka & fixa håret på oss båda, sen ska vi även hinna inom mörrum för att Anna (mamma nr 2) ska fotografera oss innan vi ska till balen, som börjar 15:30. & det är en bit till fjälkinge, så vi lär väl köra så vi är i mörrum vid två tiden, så då borde vi hinna ta några bilder. Lär självklart lägga upp dem här på bloggen!
men men,  
 
Over and Out!


Är de något på gång mellan dig och Daniel? :-) (din baldejt)

Svar: Man får se vad som händer! :)
feliciaa

2014-05-24 // 09:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback